Oficjalne imię i nazwisko |
Rekombinowany ludzki inhibitor proteazy serynowej sutka (rHuMaspin) |
Sekwencja |
|
Sekwencja aminokwasów |
MDALQLANSA FAVDLFKQLC EKEPLGNVLF SPICLSTSLS LAQVGAKGDT ANEIGQVLHF ENVKDIPFGF QTVTSDVNKL SSFYSLKLIK RLYVDKSLNL STEFISSTKR PYAKELETVD FKDKLEETKG QINNSIKDLT DGHFENILAD NSVNDQIL VVNAAYFVGK WMDKFMMNKSET KECPFRL NCKIIELP FQNKHLSMFI LLPKDVEDES TGLEKIEKQL NSESLSQWTN PSTMANAKVK LSIPKFKVEK MIDPKACLEN LGLKHIFSED TSDFSGMSET KGVALSNVIH KVCLEITEDG GDSIEVPGAR ILQHKDELNA DHPFIYIIRH NKTRNIIFG KFCSP |
Synonimy |
SerpinB5, inhibitor proteazy 5 |
Numer dostępowy |
P36952 |
Identyfikator genu |
5268 |
Podsumowanie |
|
Źródło |
Escherichia coli. |
Waga molekularna |
Około 42.1 kDa, pojedynczy nieglikozylowany łańcuch polipeptydowy zawierający 375 reszty aminokwasowe. |
Aktywność biologiczna |
Brak dostępnych danych |
Wygląd |
Sterylny filtrowany biały liofilizowany (suszony sublimacyjnie) proszek. |
Sformułowanie |
Liofilizowany z przefiltrowanego przez filtr 0.2 µm stężonego roztworu w PBS, pH 7.4. |
Endotoksyna |
Mniej niż 1 EU/ug rHuMaspin, jak określono metodą LAL. |
Rekonstytucja |
Zalecamy krótkie odwirowanie fiolki przed otwarciem w celu sprowadzenia zawartości na dno. Rozpuścić w sterylnej wodzie destylowanej lub wodnym buforze zawierającym 0.1% BSA do stężenia 0.1-1.0 mg/ml. Roztwory podstawowe należy podzielić na porcje robocze i przechowywać w temperaturze ≤ -20 °C. Dalsze rozcieńczenia należy wykonać w odpowiednich zbuforowanych roztworach. |
Stabilność i przechowywanie |
Użyj ręcznej zamrażarki do rozmrażania i unikaj powtarzających się cykli zamrażania-rozmrażania.- 12 miesięcy od daty otrzymania, od -20 do -70 °C, jak dostarczono.- 1 miesiąc, 2 do 8 °C w sterylnych warunkach po rekonstytucji.- 3 miesiące, -20 do -70 °C w sterylnych warunkach po rekonstytucji. |
Referencje |
1. Goulet B, Kennette W, Ablack A i in. 2011. Lab Invest, 91: 1181-7.2. Schwarz S, Ettl T, Kleinsasser N i in. 2008. Oral Oncol, 44: 563-70.3. Abd El-Wahed MM. 2005. J Egypt Natl Canc Inst, 17: 173-83.4. Katakura H, Takenaka K, Nakagawa M i in. 2006. Rak płuc, 51: 323-8. |
STRONA SDS |
|
Karta charakterystyki (SDS) Pobierz |
Kliknij, aby pobrać |
Karta danych technicznych (TDS) Pobierz |
Kliknij, aby pobrać |