Papaina Nr CAS: 9001-73-4; ChemWhat Kod: 124773

Nazwy i identyfikatory

Nazwa produktu Papaina
Synonimy arbuz; caroid; nematolyt; summetrin; tromasin; vegetablepepsin; IMMOBILIZOWANY PAPAIN; papaina klasy spożywczej
Numer rejestru CAS 9001-73-4
Molecular Formula bd
Waga molekularna 0
EINECS 232-627-2
Inne numery rejestrowe
Więcej identyfikatorów w PubChem Nazwy IUPA, InChI, InChI Key, Canonical SMILES, itp.
Papain CAS #: 9001-73-4

Właściwości chemiczne i fizyczne

Temperatura zapłonu  29 ° C
Magazynowanie  2-8 ° C
Solubulity  H2O: soluble1.2mg / mL
Nasz formularz  liofilizowany proszek
Kolor  prawie biały
Rozpuszczalność w wodzie  Rozpuszczalny w wodzie, nierozpuszczalny w większości rozpuszczalników organicznych.
Merck  7016
System rejestracji substancji EPA Papaina (9001-73-4)

Bezpieczeństwo i zagrożenia(Kody i frazy)

Kody zagrożeń  Xn
Zwrot R  42/43-42-36/37/38-20/21/22-10
S Fraza  36-36/37-26-24-22-45-23-36/37/39
WGK Niemcy  3
RTECS  RU4950000
TSCA  Tak
Więcej bezpieczeństwa i zagrożeń od PubChem Sygnały, Oświadczenia o zagrożeniach GHS, Ostrzegawcze kody instrukcji itp.

Literatura

Literatura na PubChem Synteza Referencje, Referencje na Metabolity itp.

Patenty

Patenty na PubChem Powiązane patenty tego produktu

Transport, przechowywanie i użytkowanie

Transport Brak informacji
Magazynowanie Brak informacji
Stosowanie Brak informacji

Właściwości spektralne

Brak informacji

Kup odczynnik

Brak dostawcy odczynników? Wyślij szybkie zapytanie do ChemWhat
Chcesz być wymieniony tutaj jako dostawca odczynników? (Usługa płatna) Kliknij tutaj, aby się skontaktować ChemWhat

Zatwierdzeni producenci

Chcesz być wymieniony jako zatwierdzony producent (wymaga zatwierdzenia)? Proszę pobrać i wypełnić ta forma i odeślij do [email chroniony]

Skontaktuj się z nami, aby uzyskać inną pomoc

Skontaktuj się z nami, aby uzyskać inne informacje lub usługi Kliknij tutaj, aby się skontaktować ChemWhat