Casein CAS#: 9000-71-9; ChemWhat Kod: 52073
Nazwy i identyfikatory |
Nazwa produktu | Kazeina |
Synonimy | Kazeina, testowane witaminy; Kazeina, bydło Hammarsten; ANTI-CSN2 (N-TERM) przeciwciało produkowane u królików; CASB; CSN2; RHODIUM STAND; Bile Salte No. 3; Kazeina, mleko bydlęce, węglowodany i kwas tłuszczowy bez zawartości |
Numer rejestru CAS | 9000-71-9 |
Molecular Formula | C47H48N3NaO7S2 |
Waga molekularna | 0 |
EINECS | 232-555-1 |
Inne numery rejestrowe | |
Więcej identyfikatorów w PubChem | Nazwy IUPA, InChI, InChI Key, Canonical SMILES, itp. |
Właściwości chemiczne i fizyczne |
Temperatura topnienia | 280 ° C (rozkład) (świeci się) |
Magazynowanie | 2-8 ° C |
Solubulity | H2O: nierozpuszczalny, tworzy mętną zawiesinę |
Nasz formularz | oczyszczony proszek |
Kolor | żółty do tan |
Rozpuszczalność w wodzie | WOLNO ROZPUSZCZA |
Wrażliwy | Higroskopijny |
Merck | 14,1883 |
Stabilność: | Stabilny. Palny. Niekompatybilny z silnymi środkami utleniającymi. |
Bezpieczeństwo i zagrożenia(Kody i frazy) |
S Fraza | 24/25 |
WGK Niemcy | 3 |
RTECS | FI3519500 |
F | 10-21 |
TSCA | Tak |
Więcej bezpieczeństwa i zagrożeń od PubChem | Sygnały, Oświadczenia o zagrożeniach GHS, Ostrzegawcze kody instrukcji itp. |
Literatura |
Literatura na PubChem | Synteza Referencje, Referencje na Metabolity itp. |
Patenty |
Patenty na PubChem | Powiązane patenty tego produktu |
Transport, przechowywanie i użytkowanie |
Transport | Brak informacji |
Magazynowanie | Brak informacji |
Stosowanie | Brak informacji |
Właściwości spektralne |
Brak informacji |
Kup odczynnik | |
Brak dostawcy odczynników? | Wyślij szybkie zapytanie do ChemWhat |
Chcesz być wymieniony tutaj jako dostawca odczynników? (Usługa płatna) | Kliknij tutaj, aby się skontaktować ChemWhat |
Zatwierdzeni producenci | |
Chcesz być wymieniony jako zatwierdzony producent (wymaga zatwierdzenia)? | Proszę pobrać i wypełnić ta forma i odeślij do [email chroniony] |
Skontaktuj się z nami, aby uzyskać inną pomoc | |
Skontaktuj się z nami, aby uzyskać inne informacje lub usługi | Kliknij tutaj, aby się skontaktować ChemWhat |