Oficjalne imię i nazwisko |
Rekombinowana ludzka interleukina-19 (rHuIL-19) |
Sekwencja |
|
Sekwencja aminokwasów |
LRRCLISTDM HHIEESFQEI KRAIQAKDTF PNVTILSTLE TLQIIKPLDV CCVTKNLLAF YVDRVFKDHQ EPNPKILRKI SSIANSFLYM QKTLRQCQEQ RQCHCRQEAT NATRVIHDNY DQLEVHAAAI KSLGELDVFL AWINKNHEVM SSA |
Synonimy |
Białko podobne do białka czerniaka, NG.1 |
Numer dostępowy |
Q9UHD0 |
Identyfikator genu |
29949 |
Podsumowanie |
|
Źródło |
Escherichia coli. |
Waga molekularna |
Około 17.9 kDa, pojedynczy nieglikozylowany łańcuch polipeptydowy zawierający 153 aminokwasów. |
Aktywność biologiczna |
W pełni aktywny biologicznie w porównaniu ze standardem. ED50, określone w teście proliferacji komórek przy użyciu kotransfekowanych mysich komórek BaF20 pro-B ludzkiej IL-20Rα i ludzkim IL-3Rβ, wynosi mniej niż 1.5 ng/ml, co odpowiada specyficznej aktywności > 6.7 x 105 IU/mg. |
Wygląd |
Sterylny filtrowany biały liofilizowany (suszony sublimacyjnie) proszek. |
Sformułowanie |
Liofilizowany z przefiltrowanego przez filtr 0.2 µm stężonego roztworu w PBS, pH 7.4. |
Endotoksyna |
Mniej niż 1 EU/ug rHuIL-19, jak określono metodą LAL. |
Rekonstytucja |
Zalecamy krótkie odwirowanie fiolki przed otwarciem w celu sprowadzenia zawartości na dno. Rekonstytuować w 100 mM HAC do stężenia 0.1-1.0 mg/ml. Roztwory podstawowe należy podzielić na porcje robocze i przechowywać w temperaturze ≤ -20 °C. Dalsze rozcieńczenia należy wykonać w odpowiednich zbuforowanych roztworach. |
Stabilność i przechowywanie |
Użyj ręcznej zamrażarki do rozmrażania i unikaj powtarzających się cykli zamrażania-rozmrażania.- 12 miesięcy od daty otrzymania, od -20 do -70 °C, jak dostarczono.- 1 miesiąc, 2 do 8 °C w sterylnych warunkach po rekonstytucji.- 3 miesiące, -20 do -70 °C w sterylnych warunkach po rekonstytucji. |
Referencje |
1. Chang C, Magracheva E, Kozlov S i in. 2003. J Biol Chem, 278: 3308-13.2. Gallagher G, Dickensheets H, Eskdale J i in. 2000. Genes Immun, 1: 442-50.3. Liao YC, Liang WG, Chen FW i in. 2002. J Immunol, 169: 4288-97. |
STRONA SDS |
|
Karta charakterystyki (SDS) Pobierz |
Kliknij, aby pobrać |
Karta danych technicznych (TDS) Pobierz |
Kliknij, aby pobrać |