Oficjalne imię i nazwisko |
Rekombinowane ludzkie białko wiążące insulinopodobny czynnik wzrostu 5 (rHuIGF-BP5) |
Sekwencja |
|
Sekwencja aminokwasów |
LGSFVHCEPC DEKALSMCPP SPLGCELVKE PGCGCCMTCA LAEGQSCGVY TERCAQGLRC LPRQDEEKPL HALLHGRGVC LNEKSYREQV KIERDSREHE EPTTSEMAEE TYSPKIFRPK HTRISELKAE AVKKDRRKKL TQSKFVGGAE NTAHPRIISA PEMRQESEQG PCRRHMEASL QELKASPRMV PRAVYLPCQRKK CGFPSRGKQRKK YGMK LPGMEYVDGD FQCHTFDSSN VE |
Synonimy |
|
Numer dostępowy |
P24593 |
Identyfikator genu |
3488 |
Podsumowanie |
|
Źródło |
|
Waga molekularna |
Około 28.6 kDa, pojedynczy nieglikozylowany łańcuch polipeptydowy zawierający 252 aminokwasów. |
Aktywność biologiczna |
W pełni aktywny biologicznie w porównaniu ze standardem. ED50, określone przez jego zdolność do hamowania proliferacji komórek MCF-7 indukowanej przez IGF-II, jest mniejsze niż 0.4 ug/ml, co odpowiada specyficznej aktywności > 2500 IU/mg w obecności 15 ng/ml rHuIGF-II . |
Wygląd |
Sterylny filtrowany biały liofilizowany (liofilizowany) proszek. |
Sformułowanie |
Liofilizowany z zatężonego roztworu przefiltrowanego przez filtr 0.2 µm w 10 mM cytrynianie sodu, pH 3.0. |
Endotoksyna |
Mniej niż 0.1 EU/ug rHuIGF-BP5, jak określono metodą LAL. |
Rekonstytucja |
Zalecamy krótkie odwirowanie fiolki przed otwarciem w celu sprowadzenia zawartości na dno. Rozpuścić w sterylnej wodzie destylowanej lub wodnym buforze zawierającym 0.1% BSA do stężenia 0.1-1.0 mg/ml. Roztwory podstawowe należy podzielić na porcje robocze i przechowywać w temperaturze ≤ -20 °C. Dalsze rozcieńczenia należy wykonać w odpowiednich zbuforowanych roztworach. |
Stabilność i przechowywanie |
Użyj ręcznej zamrażarki do rozmrażania i unikaj powtarzających się cykli zamrażania-rozmrażania.- 12 miesięcy od daty otrzymania, od -20 do -70 °C, jak dostarczono.- 1 miesiąc, 2 do 8 °C w sterylnych warunkach po rekonstytucji.- 3 miesiące, -20 do -70 °C w sterylnych warunkach po rekonstytucji. |
Referencje |
|
STRONA SDS |
|
Karta charakterystyki (SDS) Pobierz |
Kliknij, aby pobrać |
Karta danych technicznych (TDS) Pobierz |
Kliknij, aby pobrać |